Word onderdeel van het succes van Low Car Diet

Het zou mooi zijn als we deze gedragscampagne kunnen gebruiken om een structurele gedragsverandering te realiseren binnen de Nederlandse samenleving. Wil jij jouw product of dienst op vitaliteit en/of flexibiliteit in mobiliteit aanbieden tijdens de volgende editie van het Low Car Diet (in 2022)? Dan horen we graag van je!

De datum van het volgende Low Car Diet is nog niet bekend, dus daar ontvang je als partner later meer informatie over.

Neem contact op

Uitnodiging tot partnership

Aangesloten partners kunnen hun product of dienst bij (potentiële) bedrijven en deelnemers tonen via mailing, website, social kanalen, het digitale magazine en het kick off- en slotevent.

Daarnaast bieden we je samen met Fynch de mogelijkheid om jouw aanbod op te laten nemen in het beloningsprogramma (marketplace) van de Fynch app. Jouw product of dienst wordt dan zichtbaar voor alle Fynch gebruikers (ook buiten het Low Car Diet).

We stellen een beperkt aantal plekken voor hoofdpartners beschikbaar en daarnaast een onbeperkt aantal plekken voor partners. De kosten en voordelen van het partnership zijn weergegeven in onderstaande tabel.

Onderdelen van het pakket Bereik Hoofd­partner Partner
Jij kan jouw producten/services aanbieden aan Low Car Diet deelnemers 50 bedrijven
Logo in maandelijkse update mailing naar organisaties 50 bedrijven / 8 mails
Logo in iedere mailing naar deelnemers 10.000 deelnemers / 5 mails
Logo op de website van Low Car Diet 1 jaar
Logo op de banners die tijdens de activatie bij organisaties geplaatst worden 50 banners
Ruimte voor een stand met jouw product of service op het kick-off event 150 aanwezigen
Social media post op de kanalen van Low Car Diet 2000 volgers 2 posts per kanaal 1 post per kanaal
Promotieruimte in het Low Car Diet digitale magazine 10.000 deelnemers
1 exemplaar
1 pagina logo
Voucher naar keuze in de Fynch Shop plaatsen 10.000 deelnemers 3 1
Draag jij zelf een organisatie aan die zal deelnemen aan Low Car Diet? Dan ontvang je per inschrijving €500 korting op het partnerpakket. Dit loopt door tot de hoogte van de partnerbijdrage. Kosten (excl. BTW) € 15.000 € 1.500

Gaan we ervoor?

Ondersteun de deelnemers aan het Low Car Diet door het aanbieden van jouw product of dienst. Samen gaan we voor een besparing van 100 ton CO2-uitstoot!

Neem contact op Download aanmeldformulier

Bij interesse of vragen rondom een partnership staat het Low Car Diet team voor je klaar: mail naar info@lowcardiet.nl

GO Sharing
GO Sharing
GO Sharing

 “We hebben gezamenlijk mensen gemotiveerd om kennis te laten maken met elektrische deelscooters en hebben hierbij ook kortingen gegeven om mensen het te laten testen. We hebben veel nieuwe gebruikers gehad (op bijvoorbeeld het Flight Forum) die een nieuwe manier hebben gevonden om gemakkelijk van A naar B te kunnen reizen. We zijn erg tevreden over de samenwerking en doen dit jaar ook zeker weer mee!”

Raymon Pouwels
GO Sharing

Donkey Republic
Donkey Republic
Donkey Republic

"Wij willen net als Low Car Diet ook graag meer mensen uit de auto krijgen, zodat steden leefbaarder worden. Low Car Diet geeft de impuls om voor medewerkers iets anders te proberen qua woon-werk transport. Dus we spreken dezelfde mensen aan op deze manier. Ook is het een manier voor ons om op de radar te komen van bedrijven en dat is goed gelukt. Deze samenwerking heeft zeker gezorgd voor meer bekendheid."

Hilja Boonstra
Donkey Republic

ConnectBike
ConnectBike
ConnectBike

“Wij stimuleren mensen om de auto te laten staan en om op de fiets te stappen. Dit sluit mooi aan bij Low Car Diet en daarom zijn wij ook trotse partner van dit initiatief. Wij zijn afgelopen jaar operationeel verantwoordelijk geweest voor het leveren van de fietsen. Wat ik erg opvallend vond was de start van de maand, mensen waren direct enthousiast en we voelden dat men er wat van wilde maken. Mensen stimuleren en enthousiasmeren elkaar en dat is wat we willen.”

Kenneth Erselina
ConnectBike