Het doel:
Structurele gedragsverandering op duurzaam reizen.

Hoe gaan we dat doen?

Low Car Diet is dé gedragscampagne en mobiliteitswedstrijd van Nederland waar werknemers een maand lang meer bewegen en zo bewust en duurzaam mogelijk reizen (van- en naar werk).

  • deelnemers

    10.000

    50 Bedrijven met bijna 10.000 deelnemers

  • co2

    -100.000

    Besparing van 100 Ton CO2 in één maand

Meedoen in 2022

Nu de editie voor 2021 voorbij is, beginnen we met de voorbereidingen voor 2022. De precieze datum hiervoor is nog niet bekend, maar wat we al wel weten, is dat als jouw organisatie meedoet, komt er in de maand voorafgaand aan het Low Car Diet een enthousiast activatieteam langs om zoveel mogelijk medewerkers te werven. Hierna volgt de persconferentie waar medewerkers van jouw organisatie kennismaken met hun tegenstanders en waar landelijke pers verslag van zal doen. Bij de start van het Low Car Diet 2022 zorgen we ervoor dat alle deelnemers goed zijn voorbereid en start de wedstrijd; iedereen probeert een maand lang zo duurzaam mogelijk te reizen.

De Fynch Smart Mobility app meet alle CO2-uitstoot en daardoor kan er iedere week een tussenklassement worden opgemaakt. Op de laatste dag van het Low Car Diet komen de deelnemers weer samen voor de feestelijke prijsuitreiking. Uiteraard begeleidt het Low Car Diet team het traject van A tot Z en wordt er alles aangedaan om het enthousiasme en de resultaten tot grote hoogte te brengen. Hieronder vind je de zeven stappen die we tijdens het event doorlopen.

Wil je meer informatie over de resultaten en ervaringen tijdens de editie in 2021? Bekijk ons community platform!

Community platform

Ga je de strijd aan?

Bij interesse of vragen staan wij voor je klaar. Neem direct contact met ons op via info@lowcardiet.nl of laat je gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Neem contact op

Alle ingevulde gegevens worden door ons enkel gebruikt om eenmalig je e-mail te beantwoorden. Deze gegevens delen wij niet met andere partijen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid .