Disclaimer

​​​​​​​Deze disclaimer is van toepassing op de website(s) van De Reisbeweging en alle daarop te vinden inhoud en werken. De Reisbeweging behoudt zich het recht voor de inhoud van deze website(s) op elk moment en op elke wijze te mogen wijzigen.


Informatie

De inhoud op de websites van De Reisbeweging is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De gebruikte informatie wijzigt echter snel. De Reisbeweging doet er alles aan om de meest actuele informatie op deze website te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat bepaalde informatie verouderd, niet volledig en/of onjuist is. De Reisbeweging raadt haar bezoekers daarom aan de website met enige regelmaat te raadplegen, zodat je altijd op de hoogte bent van de meest actuele informatie. De Reisbeweging is niet aansprakelijk voor enige schade ten gevolge van (het gebruik van) onjuiste of onvolledige informatie op de website.

Auteursrechten

Van alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de inhoud en werken op deze website(s) zijn De Reisbeweging en haar licentiegevers de rechthebbende. Verveelvoudigen, kopiëren, openbaar maken, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de rechthebbende, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht.

Werk van De Reisbeweging mag worden gebruikt onder de Creative Commons licentie BY-NC-ND 4.0. Werk van derden mag enkel gebruikt worden met toestemming van de auteursrechthebbende. Bij twijfel, vragen of wanneer je werk onder een andere licentie wenst te gebruiken dien je contact op te nemen met de beheerders van De Reisbeweging

Privacy

De Reisbeweging respecteert de privacy van de gebruikers en bezoekers van deze website. Persoonsgegevens zullen daarom nimmer zonder toestemming worden vrijgegeven, ter beschikking gesteld of verkocht aan derden. Voor overige bepalingen rondom privacy verwijzen wij je graag naar ons privacy beleid.

Beleid onrechtmatige inhoud

Mocht je op onze website onrechtmatige inhoud aantreffen, doen wij er alles aan deze zo snel mogelijk te verwijderen. Wil je melding doen van deze onrechtmatige inhoud, hebben wij de volgende informatie nodig:

  • Je (contact)gegevens
  • De URL waar de onrechtmatige inhoud op te vinden is, met een omschrijving van de inhoud daarbij.
  • Omschrijving waarom volgens jou de inhoud onrechtmatig of onwenselijk is.
  • Motivering waarom je hiervoor De Reisbeweging aanschrijft, indien zij niet de directe inhoudsaanbieder is.

Vermeld in het onderwerpveld van je e-mail ‘notice&takedown’, zodat je e-mail met voorrang kan worden behandeld. Na deze melding zal De Reisbeweging onderzoek doen naar de door jou gemelde inhoud. Wanneer deze onmiskenbaar onrechtmatig en/of strafbaar is zal De Reisbeweging alles in het werk stellen de inhoud binnen 48 uur na deze constatering van haar servers te verwijderen.

Contact

Contact opnemen kan door een e-mail te sturen naar info@dereisbeweging.nl of door het contactformulier (zie contact in de footer) te gebruiken.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.